۱۱- معمولاً درتست ها چهار گزینه شباهت زیادی با هم دارند ، برای جلو گیری از خطا تمام گزینه ها راکاملاً بخوانید .
۱۲- در زمان حدس زدن راه حل معمولاً حدس اولیه درست است ، پس وسواس در تغییر پاسخ نداشته باشید و پاسخ های غلط را سریعاً کنار بگذارید تا تعدادگزینه ها محدود ، و فضای جستجو کاهش یابد تا احتمال پیداکردن پاسخ درست بالاتر رود .
۱۳- اگرمتوجه شدید سوالی پیچیده است ، وقت خود را تلف نکنید واز آن بگذرید زیرا تصادفی وشانسی جواب دادن شانس قبولی را کم می کند (سعی نکنید به تمام سوالات پاسخ دهید . هم به دلیل نمره منفی وهم اینکه برای رتبه خیلی خوب هم نیاز به پاسخ تمام سوالات نیست)
۱۴- اگردرتستی شک بین دوگزینه است ازآن نگذرید ، زیرا احتمال درست بودن یکی براساس احتمال ۵۰% است وطبق قوانین احتمال اگردرکل۲۰ تست به این روش زده شود و۱۰ تای آن درست باشد و هر سه غلط یکی را از بین ببرد ، باز هم به نفع شماست .
۱۵- معمولاً پاسخهایی را که از لحاظ دستوری با سوال هماهنگی ندارند غالبا ۹۰% غلط هستند ، مثلاً صورت مساله جای خالی است و از شما خواسته پرکنید درحالی که یک پاسخ کاملا بی ربط باآن است .
۱۶- سعی نکنید از گزینه ها ی طولانی فرار کنید ، زیرا در بسیاری از موارد همان گزینه های طولانی پاسخ سوال هستنند .
۱۷- اگر درتستی دوگزینه کاملاً متناقض هستند . معمولا ً۸۰ % موارد یکی از همین دو گزینه پاسخ درست هستند .
۱۸- معمولاً طراح سوال دوگزینه را از لحاظ شکل ظاهری شبیه هم طرح می کند تا دانش آموزان عجول را فریب دهد. پس به فعل های منفی و مثبت وعلایم وشکل ها و اعداد خوب توجه کنید .(معمولاً گزینه درست درلابه لای پاسخ هایی است که شبیه هم هستند)
۱۹- درپاسخ دادن به بعضی تست ها نیاز به دانستن همه مطالب مورد نظر طراح نیست و با دانستن بعضی از قسمت ها می شود پاسخ را پیدا کرد .
۲۰- در درسهایی مثل ریاضی ، فیزیک و شیمی معمولاً سوالات به ظاهر راه حل های طولانی دارند درحالی که دقت اگر شود می بینیم که طراح یک یا دو نکته خاص را از ما خواسته است و اگر شما به دنبال محاسبات طولانی واستفاده از فرمول های زیاد رفتید یقین داشته باشید که ازنکته خواسته شده طراح دور شده اید .
۲۱- وقتی برای پیدا کردن پاسخ وقت زیادی صرف کردید و به دو گزینه رسیدید بدون تردید یکی را انتخاب کنید و نگویید: که بعداً برمی گردم زیرا وقت نخواهید داشت .
۲۲- بعضی وقت ها از ما خواسته می شود که درستی یک جواب را درچهار فرمول داده شده بررسی کنیم . دراین موارد بجای حل کامل ، محاسبه جواب ها کافی است. یعنی جواب داده شده را درفرمول قرار داده و ببینید آیا تساوی داده شده بر قرار می شود یا نه . . .
۲۳- پس از مطالعه دقیق هر تست حتماً باید در لحظه ی پایانی خواندن سؤال راه حلی فرضی به ذهن رسیده باشد . درغیر این صورت سوال با دقت بیشتری خوانده شود . ( لایب نیتز : راه حلی خوب است که از همان اول بتوان حدس زد که به جواب می رسد . )
۲۴- اگر سؤال سخت بود نترسید ، زیرا برای دیگران هم همینگونه است ، و با آمادگی صد در صد سرجلسه حاضر شوید . ولی بدانید برای رتبه خوب نیاز به صددرصد ندارید .
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.